lunes, 21 de septiembre de 2009

L’Agenda Escolar del Medi Ambient i el Desenvolupament


Us informo d'aquest recurs, molt útil en la educació i la divulgació ambientals.


"L’Agenda Escolar del Medi Ambient i el Desenvolupament és un producte d’educació ambiental per a estudiants de secundària que la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat (www.diba.cat/xarxasost) ofereix als municipis que en són membres.

La iniciativa es comença a gestar a voltants de l’any 2001. Amb els anys les agendes han anat canviant de format, de dibuix i de disseny, però, els continguts, tot i que diferents cada curs, s’han centrat sempre en les diverses temàtiques dels documents internacionals de sostenibilitat, com l’Agenda 21, la Carta d’Aalborg (1994) o la Conferència de Johannesburg (Rio + 10), per citar-ne alguns exemples.

Fins ara s’han abordat temes com l’energia, el cicle de l’aigua, l’entorn urbà, el consum responsable i el comerç just, la mobilitat, l’alimentació, o la relació amb l’entorn, entre molts d’altres. En la present edició, la del curs 2009-2010 ens centrarem en la complexa temàtica del canvi climàtic, un problema global que ens afecta a tots a nivell local."

Podeu consultar l'agenda i les seves activitats i recursos a http://agendaescolar.diba.cat

No hay comentarios: